Objednejte se Zeptejte se

Neo-chirurgové přednáší

22.05.2022
Neo-chirurgové přednáší

Neo-týmy z Prahy, Brna a Bratislavy se s kolegy oftalmology podělily o své odborné poznatky a sdílely zkušenosti na mezinárodním kongresu České společnosti pro refrakční a kataraktovou chirurgii v Olomouci.

Primářky NeoVize Brno doc. MUDr. Šárka Skorkovská, CSc., NeoVize Praha MUDr. Lucie Valešová, MHA a MUDr. Lubomír Továrek se během svých přednášek podělili o dlouholeté zkušenosti v oční chirurgii:

Prim. Skorkovská předsedala bloku 3 - víceohniskové čočky a čočky s prodlouženým ohniskem II a edukovala o Dlouhodobých výsledcích bilaterální implantace wavefront shaping nitrooční čočky korigující presbyopii u pacientů s kataraktou.

Prim. Valešová v bloku 1 - víceohniskové čočky a čočky s prodlouženým ohniskem odprezentovala téma AcrySof IQ Vivity při PRELEX a při operaci katarakty - výsledky půlročního sledování na Oční klinice NeoVize Praha.

MUDr. Továrek v bloku 5 - novinky v refrakční chirurgii a varia předal své zkušenosti v prezentaci s názvem 10 let s femtosekundovým laserem LenSx.

Kongres byl pro naše týmy zajímavou a vítanou možností prezentovat své výsledky. A v neposlední řadě se opět vidět osobně po dvouleté pauze.