Objednejte se Zeptejte se

Daniel Škvor
MMA zápasník, kondiční trenér

NeoLASIK - Oční klinika Neovize

"Oči potřebuju mít perfektní, aby to v kleci lítalo."

Od malička mám problémy s očima," začíná náš rozhovor MMA zápasník a profesionální trenér Daniel ŠkvorKe kickboxu a thajskému boxu se dostal v šestnácti letech, po roce a půl začal úspěšně zápasit a vyhrávat. V kickboxu se stal mistrem České republiky i mistrem světa. Všechny zkušenosti, které získal jako úspěšný sportovec, předává jako trenér dál. 

"Před 10 lety jsem už laserovou operaci na jednom oku absolvoval. Ale zrak se mi postupně zhoršoval na obou očích, což mě omezovalo jak v profesním, tak soukromém životě. Největší rezervy jsem měl při trénincích v pozdních hodinách, hlavně při umělém osvětlení. Oči potřebuju vyladit, aby to v kleci lítalo,” pokračuje Daniel, který měl problém s krátkozrakostí, dalekozrakostí i astigmatismem. MUDr. Janou Mikšovskou mu byl proto doporučen zákrok NeoLASIK HD 

Konečně se trefím

 "Všechno proběhlo ráz na ráz, jako v kleci. Jeden týden jsem přišel do NeoVize na vyšetření a druhý týden už jsem čekal v přípravně na laserovou operaci,” pochvaluje si bojovník.

“Mezi velkými zápasy se snažím dát zdravotně do kupy. Letos projdu takovou generálkou. Kromě operace očí mě čeká operace křečové žíly,” vysvětluje zápasník. “V NeoVizi mi vyšli vstříc i s datem zákroku. Průběh byl úplně v pohodě. Druhé oko, které jsem měl už operované sice trvalo déle, ale jinak? Super! Konečně se trefím,” uzavírá vtipně bojovník. 

Dane, přejeme hodně štěstí nejen v kleci, ale i mimo ni. 

  Daniel Škvor při zápase v kleci