Objednejte se Zeptejte se

Na komfort kvalitního vidění bez brýlí si člověk rychle zvykne

02.06.2017
Na komfort kvalitního vidění bez brýlí si člověk rychle zvykne

Naše kolegyně Jindra Čadilová, specialistka pro zdravotní zahraniční turistiku, podstoupila před rokem nitrooční operaci PRELEX. Rozšířila tak tým zaměstnanců po operací očí na našich klinikách. Od té doby si užívá nového zraku. Uplynulý rok srhnuje takto:

„V zahradě  zase kvetou rododendrony, azalky, terasa je plná modrých a růžových vějířovek, barevné macešky jsou v plném květu, petúnie se vyhřívají v jarním sluníčku. Denně se procházím v tom svém malém soukromém ráji a pozoruju, jak vše rozkvétá, bují, jak se zahrada zelená a zabarvuje. Sleduju pozorně vývoj každé rostlinky.

Letos si tohle ale užívám o moc víc. Tuhle krásu vidím nejen zblízka, ale i když se při vaření nebo od počítače podívám do zahrady, užívám si tohle všechno také tak detailně a zřetelně - bez brýlí. A je toho vlastně mnohem a mnohem víc. Člověk si na tenhle komfort kvalitního vidění bez brýlí velice rychle zvykne a na to špatné snadno zapomene.

Měla bych asi jeden květnový den slavit jako narozeniny svých nových očí. Není to vůbec přehnané. Kdo to nezažil, nepochopí."