Objednejte se Zeptejte se

„Na nový zrak jsem si zvykla rychle

23.11.2016
„Na nový zrak jsem si zvykla rychle

„Brýle mi vadily téměř při jakékoli činnosti. Při sportu, sledování televize i při práci na počítači. Proto jsem přešla na kontaktní čočky. Zpočátku jsem je vnímala velmi pozitivně, ale postupně mi začala vadit jejich každodenní aplikace. Navíc jsem si musela dávat pozor, abych náhodou s čočkami nešla spát, a také jsem musela mít na paměti nosit s sebou pouzdro a roztok," vypráví koordinátorka zdravotní péče v DuoVizi Tereza Burdová.

O laserovém odstranění dioptrií uvažovala už od prvního ročníku gymnázia, kdy začala nosit brýle. Finální rozhodnutí podstoupit operaci padlo ale až teď. „Znám hodně lidí, kteří podstoupili tento zákrok a byli po operaci nadšení. Chtěla jsem se proto také už konečně zbavit dioptrií."

Na operaci se těšila. „Neobávala jsem se ničeho. Ke všem lékařům na oční klinice mám plnou důvěru. Proto zde nebyl důvod k obavám."

Teraza se na laserovou operaci těšila. V DuoVizi si nechala odstranit dioptrie metodou NeoLASIK HD.

Těší se na zimní sporty bez brýlí a čoček

Tereza podstoupila odstranění dioptrií metodou NeoLASIK HD. „Po operaci jsem si šla doma lehnout a už odpoledne, když jsem otevřela oči, bylo vše perfektní. Na nový zrak jsem si zvykla velice rychle a moc si tento pocit užívám. Nové zážitky mám hlavně s mým okolím, které se stále vyptává na mé pocity z operace," vypráví Tereza.

Sama se teď nejvíce těší na zimní sporty, především na lyžování. „Ale i třeba taková pořádná koulovačka bude stát zato, protože s brýlemi nebo čočkami to nebylo ono!"

„Není si čeho obávat, pocit znovu vidět bez korekčních pomůcek je skvělý!“ vzkazuje Tereza.

„Není se čeho obávat, pocit znovu vidět bez korekčních pomůcek je skvělý!" vzkazuje naše koordinátorka zdravotní péče Tereza stále váhajícím lidem.

Tereza Burdová rozšířila skupinu našich zaměstnanců napříč klinikami, kteří podstoupili operaci očí. Už je nás 32! My prostě věříme tomu, co děláme!