Objednejte se Zeptejte se

Andrea Veselá
dialyzační sestra

NeoLASIK HD® - Oční klinika Neovize

"Být aktivní s malými dětmi se s brýlemi nedá"

Zdravotní sestra z dialýzy, která dostává svému příjmení Veselá, přišla na vstupní prohlídku před laserovou operací díky doporučení svých známých.

„Řekla jsem si, že udělám něco sama pro sebe a operaci si zaplatím z odměn určených pro zdravotnický personál při covidové krizi. Jako fanynka facebookové stránky NeoVize jsem si všimla, že probíhá soutěž o laserovou operaci. I když jsem už svůj termín operace měla daný, řekla jsem si, že zkusím štěstí. Poprvé v životě jsem něco vyhrála! A hned 2. místo, 50% slevu z ceny celé operace. Měla jsem obrovskou radost,“ líčí maminka tří synů a chovatelka hadů.

Had paní Veselé

Nejmladšímu synovi jsou 3 roky. Být aktivní s malými dětmi se s brýlemi nedá. Proto se těším na život bez omezení, kdy budu vidět svého syna ve vodě, nejen jeho obrysy, a nebudu trhnout hrůzou, že se utopí. Brýle mi konečně nebudou vadit při sledování filmů, když se natáhnu na gauči, ani v práci, kdy se mi neustále mlží rouška,“ vypočítává Andrea Veselá výhody operace

Paní Veselá po zákroku září štěstím: „Musím říct, že operace očí jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem udělala. Žádné hledání brýlí, zamlžená a upatlaná skla a v době věčného nošení respirátorů i méně odřené uši. Při řízení auta nedochází ani k oslňování od protijedoucích aut, které bylo velice nepříjemné. Jako bonus vnímám také to, že mi okolí říká, že jsem bez brýlí omládla. Moc děkuju celému týmu NeoVize, hlavně paní primářce Lucii Valešové. Jsem nadšená!