Objednejte se Zeptejte se

NeoVize na Prague International Health Summit 2024

26.04.2024
NeoVize na Prague International Health Summit 2024
NeoVize je jedním z partnerů probíhajícího Prague International Health Summitu 2024, který organizuje Advance Healthcare Management Institute.
 
Summitu se účastní odborníci na zdravotní péči z Česka, Slovenska, Rakouska, Velké Británie nebo USA. Motivací pořadatelů byla a je snaha přinést do střední Evropy praktické zahraniční zkušenosti s novinkami v organizaci a financování zdravotních služeb a zasadit je do místních podmínek.
 
Základní charakteristikou IHS je vysoká kvalita řečníků a ucelený, provázaný program. A my v NeoVizi jsme moc rádi, že můžeme tuto důležitou akci podpořit jako partner.
 
 
Akce se účastní i kolegové ze startupu Aireen s prezentací prvního českého certifikovaného zdravotnického prostředku využívajícího AI. Aireen umí odhalit rychle a velmi přesně vyšetřit oční pozadí a odhalit diabetickou retinopatii, což je závažná oční komplikace diabetu, která může vést až k slepotě. Zařízení máme přímo na místě a tak si ho zájemci mohou vyzkoušet „na vlastní oči“.
 
Aireen DR je ryze český zdravotnický prostředek s nejvyšší certifikací IIb podle MDR využívající kaskádu neuronových sítí pro vyhodnocování snímků očního pozadí, což maximálně zefektivňuje a plně automatizuje proces screeningu, šetří čas i náklady a vede k včasnému odhalení onemocnění diabetickou retinopatií.
 
Oproti konkurenčním systémům, které slouží spíše jako podpora pro rozhodování očního lékaře, je Aireen DR od začátku koncipován a vyvíjen tak, aby byl nezávislý na hodnocení oftalmologa a byl zcela nezávislý, což je pro efektivní screening velmi podstatné, neboť to uvolňuje kapacity přetížených očních lékařů. Je fantastické vidět práci českých chytrých hlav a osvícených investorů přímo v praxi. S Aireen se samozřejmě můžete setkat i na všech pracovištích NeoVize oční klinika a NeoVízia očná klinika v ČR i SR.
fotofotofotofotofotofotofoto