Objednejte se Zeptejte se

Valentýnský dárek od zakladatele NeoVize

12.02.2021
Valentýnský dárek od zakladatele NeoVize

Zamilujte se do života bez brýlí!

Zakladatel NeoVize Petr Kocian slaví v pondělí 15.2. narozeniny a rozhodl se dát dárek našim pacientům. A protože je 14.2. Den sv. Valentýna, je to dárek pro všechny páry a dvojice.

Vezměte tedy svého milého, milou, partnera, partnerku či třeba kamaráda nebo kolegyni a přijďte společně a společně se zbavte dioptrií bezbolestnými metodami NeoLASIK HD nebo NeoSMILE 3D.

Využijte časově omezeného dárku od našeho zakladatele a získejte slevu až 24 tisíc Kč, tj. operaci všech vašich 2x2 očí za cenu 3.

Podrobnější podmínky získání dárku (Valentýnská LASIK Party):

1. Dárek platí výhradně pro páry/dvojice ve věku 18-42 let, které se objednají výhradně elektronicky přes objednávací formulářobjednávka bude odeslána nejpozději do 15.2. do 23:59 a v poznámce bude uveden kód „dárek“. 

2. Pár se k vyšetření objedná společně a údaje druhého z páru uvede do poznámky v objednávce (jméno, příjmení, věk).

3. Vstupní vyšetření musí být provedeno oběma účastníkům ve stejný den a společně. Stejně tak i operace páru musí proběhnout v jednom termínu.

4. Program je určen výhradně pro nové pacienty, kteří ještě nepodstoupili předoperační vyšetření. Již vyšetřený pacient nemůže vytvářet pár.

5. Pro účely dosažení slevy se počítá aktuální platná cena za laserový zákrok NeoLASIK HD® nebo NeoSMILE 3D včetně speciální ceny platné, pokud pacienti podstoupí zákrok do 30 dnů od vyšetření. Pokud dojde v páru ke kombinaci zákroků, je sleva poskytována z levnějšího zákroku. Výhody dárku nelze kombinovat s dalšími slevami.

6. Pár si určí svého zástupce, který bude komunikovat s klinikou ve věci stanovení termínů, úhrady a organizace. 

7. Domluvený a stanovený termín zákroku je závazný a pár jej nemůže měnit s výjimkou nemoci nebo nařízené karantény, přičemž pár o vzniklé situaci musí neprodleně informovat NeoVizi.

8. Oční klinika NeoVize je oprávněna termíny změnit či stanovit termíny individuální. Změny termínů ze strany NeoVize nemají vliv na finanční podmínky dárku – Valentýnská LASIK Party.

9. Podmínkou stanovení termínu operace je zaplacení zálohy ve výši 24.000 Kč, která je splatná do týdne od data stanovení termínu operace.

10. Doplatek ceny je splatný najednou za celý pár, jednorázově nejpozději v den operace.

11. Storno poplatek činní 3.000 Kč za každou osobu, která se k operaci nedostaví.

12. Při zrušení operace jedním z partnerů je možno postupovat:

a) zaplatit cenu i za operaci nezúčastněného člena. Zaplacená částka pak slouží jako záloha a současně je uplatněna sleva, jako při účasti celého páru,

b) realizovat zákrok jen u jednoho z páru za běžnou cenu.