Objednejte se Zeptejte se

DuoVize a její sesterské kliniky se starají o zrak bojovníků Oktagon MMA

23.10.2019
DuoVize a její sesterské kliniky se starají o zrak bojovníků Oktagon MMA

Maximální soustředěnost. Čistá mysl a jedinečný pocit z překonání sama sebe. Emoce, které lomcují tělem každého sportovce. Dopřát si požadovaný komfort, který umožňuje soustředit se, však není možné s dioptrickými pomůckami.

 

Nezáleží na tom, zda jde o fotbalisty, hokejisty, lyžaře, vodní slalom, fitness trenérku nebo zápasníka MMA. Vynikající zrak potřebuje každý sportovec. Je totiž důležité sledovat dění kolem sebe a umět vyhodnocovat situace s dostatečným předstihem kdy rozhodují sekundy, či až setiny. To umožní získat vytoužené vítězství a zároveň pomůže vyvarovat se nepříjemným zraněním.

Důležitost dobrého zraku si uvědomují i v Oktagon MMA, kteří svěřili péči o to nejcennější do rukou odborníků DuoVize a jejich sesterských klinik.

Kdo je vlastně Oktagon?

Oktagon MMA je největší česko-slovenskou organizací, která pořádá turnaje bojových sportů. Zakladateli a majiteli jsou Pavel Neruda a Ondřej Novotný. Součástí show je nejen náročná příprava, která se v MMA týká bojových sportů jako box, thajský box, jiu-jitsu, judo či mnoha dalších, ale také tvrdé silové, kondiční a crossfit tréninky. K tomuto sportu neodmyslitelně patří i náročné shazování do váhového limitu, se kterým mají někteří sportovci problém. Oktagon zároveň připravuje jedinou reality show s profesionálními bojovníky pod názvem Oktagon VÝZVA. Týdeník Oktagon MAGAZÍN mapuje scénu bojových sportů. Show PROJEKT X sledoval cestu obyčejného člověka až do klece. PROJEKT Y je zaměřen na ženskou MMA reality show a v neposlední řadě vydává talkshow o bojovnících a lidech ze scény - Oktagon Majk. Organizace má v současnosti více než 220 tisíc fanoušků na sociálních sítích a YouTube, kde jejich videa měli za minulý rok přes 30 milionů zhlédnutí.