Objednejte se Zeptejte se

Pochvala od naší pacientky

01.02.2018
Pochvala od naší pacientky

Děkujeme naší pacientce Mgr. Andree Noskové Lajvrové za pochvalu: 

"Ráda bych touto cestou velmi poděkovala celému týmu DuoVize, se kterým jsem se měla možnost při své cestě za "novýma očima" setkat a to od recepce až po operační tým. Moc děkuji Mudr. Továrkovi, vím, že nejen vhodně vybraná nitrooční čočka ( za což spolu s jejím lidským a profesionálním přístupem moc děkuji MUDr. Mikšovské), pooperační hojení, ale primárně práce operatéra, má zásadní vliv na konečný výsledek.  

Za mě všechny palce nahoru. Vidím parádně, po mnoha letech funguji bez brýlí ( na které jsem si ani po letech nezvykla),či kontaktních čoček. Na dálku vidím více než na 100% a skvělé je, že nepotřebuji brýle ani na čtení ani na počítač. Nevnímám ani žádné fenomény, či jiné efekty, z nichž jsem měla obavu. Jsem více než spokojena.

Rozhodnutí podstoupit tento zákrok a primárně podstoupit jej právě v DuoVizi , je mým nejlepším rozhodnutím za poslední roky. Velké díky patří také vedení kliniky, neboť v  kvalitním, schopném a profesionálním managementu  spatřuji takto perfektně fungující tým zaměstnanců.

S pozdravem a přáním mnoha dalších tak spokojených klientů, jakým jsem bezesporu já."

Mgr. Andrea Nosková Lajvrová