Objednejte se Zeptejte se

Oční chirurg MUDr. Lubomír Továrek v DuoVizi

01.09.2011
Oční chirurg MUDr. Lubomír Továrek v DuoVizi

MUDr. Lubomír Továrek - chirurg Oční kliniky DuoVizeOd 1. září 2011 posílil tým DuoVize oční chirurg MUDr. Lubomír Továrek. Doktor Továrek patří mezi nejvíce operující chirurgy v ČR. Specializuje se na chirurgii předního segmentu oka, zejména na operace šedého zákalu, PRELEX, implantace prémiových čoček, implantace rohovkových ringů a implantace fakických čoček STAAR VISIAN ICL a Cachet.

MUDr. Lubomír Továrek do Oční kliniky NeoVize přešel z Evropské oční kliniky Lexum.

 

 

Doktor Továrek byl opakovaně oceněn Českou společností refrakční a kataraktové chirurgie jako jeden z nejvíce operujících kataraktových chirurgů. Celkově provedl více než 20 tisíc operací šedého zákalu. V roce 2009 získal diplom České společnosti refrakční a kataraktové chirurgie (ČSRKCH) za provedení 10 tisíc operací.

Je členem řady odborných společností: České oftalmologickés polečnosti, České společnost refrakční a kataraktové chirurgie, Evropské společnosti refrakční a kataraktové chirurgie, České vitreoretinální společnosti či České lékařské komory.

Věnuje se přednáškové a publikační činnosti, je např. spoluautorem kapitoly Katarakta v knize Oční lékařství (Rozsíval a spol.).