Objednejte se Zeptejte se

Veronika Jehličková
koordinátorka zdravotní péče NeoVize Praha

NeoSMILE 3D® - Oční klinika Neovize

"Věřím tomu, co v NeoVizi děláme"

"Věřím tomu, co v NeoVizi děláme, proto jsem se rozhodla zbavit nepříjemných brýlí a otravných kontaktních čoček," říká Veronika Jehličková, která se v březnu 2022 stala součástí týmu koordinátorek zdravotní péče NeoVize Praha. Téhož roku podstoupila laserovou operaci očí NeoSMILE s doživotní zárukou. 

Šest a sedm dioptrií Veroniku omezovalo: “Mou vášní je tanec, ale s brýlemi se tančit nedá. Bylo mi navíc zakázáno nošení čoček kvůli častým zánětům očí. Operace očí byla, kvůli vysokým dioptriím a astigmatismu, jediným řešením," vypráví.

tým prim. Valešové s Veronikou

Bez brýlí na pouť do Santiago de Compostela i na setkání elfů

"Společně s paní primářkou Lucií Valešovou jsme zákrok naplánovaly před začátkem prázdnin, abych si mohla užít dovolenou bez omezení. Letos se chystám jít pouť do Santigo de Compostela, kde čočky kvůli hygieně nepřichází v úvahu a dioptrické brýle by mi v horku klouzaly z nosu. Stejné je to při výletech na kole nebo při mé další vášni - lukostřelbě. Díky laserové operaci očí vidím jako ostříž nebo jako elfové,” tvrdí milovnice universa J.R.R. Tolkiena.

"Po operaci si mohu splnit svůj velký sen, být součástí setkání všech ras Středozemě, o které psal Tolkien. Nebudou mě už omezovat žádné dioptrické pomůcky. Moc děkuju celému týmu NeoVize, že se moje velké přání stane skutečností."

lukostřelkyně Veronika Jehličková

Rok po operaci

"Už si ani nevzpomínám, jaké bylo nevidět ráno na budík. Na lepší se rychle zvyká," směje se Veronika, která slaví rok od laserové operace očí. Sportovkyni Veroniku trápilo skoro 7 dioptrií a astigmatismus. "Díky operaci mi vymizely časté záněty očí i podráždění z kontaktních čoček. Tančím, běhám a trénuju lukostřelbu bez omezení dioptrickými pomůckami. Navíc jsem si pořídila štěně zlatého retrívra, s kterým by bylo nošení brýlí nemyslitelné. Bála bych se nejen o brýle, ale i o psa, aby si neublížil," vypočítává výhody operace NeoSMILE Pro s doživotní zárukou.