Chci se objednat

NeoVize v novém hávu

31.07.2009
NeoVize v novém hávu

Koncem července jsme pro naše pacienty a další návštěvníky otevřeli rozšířené a nově zrekonstruované prostory naší kliniky. Prostory po rekonstrukci poskytují více místa pro pacienty i pro personál kliniky. Klinika se rozrostla o novou čekárnu, recepci a přepážky pro individuální komunikaci s pacienty. Nový je i vstup, který se přesunul blíže hlavnímu schodišti a výtahům.

Významnou novinkou je, že veškeré prostory jsou klimatizovány a poskytují tak příjemné prostředí i v době horkých letních dní.

Rozšířeny a nově uspořádány byly i vyšetřovny a jejich vybavení. Přibylo další lékařské pracoviště a část vyšetřoven byla přestavěna tak, aby umožňovaly zkvalitnění péče. Na přelomu srpna a září přibude další lékařská vyšetřovna se špičkovým vybavením.

Prostory kliniky po rekonstrukci odpovídají moderním požadavkům na estetiku i ergonometrii zdravotnického zařízení. Doufáme, že se vám u nás bude líbit a těšíme se na vaší návštěvu.